perjantai 17. huhtikuuta 2015

Viton kakku

Tämä kakku on hyvää ja helppo tehdä.
Poikkesin ohjeesta senverran, että laitoin ennen pastoa Lime curdista.
Se antaa kivaa kirpeyttä kakkuun.

Klik ohje

 Paistoin ehkä hieman liikaa.


Kiitos taas kommenteista edellisiin postauksiin ♥

10 kommenttia:

  1. Voi kun onkin hyvän näköinen kakku, namm... pitäisi varmaan ostaa tuota sitruunatahnaa, sen verran monessa ohjeessa siihen nyt keväällä olen törmännyt :)

    VastaaPoista
  2. Ai ai, mikä on kun munkin tekee mieli leipoa. Tämäkin on taatusti herkkua. Täytyisikö.....

    VastaaPoista
  3. Ihania leipomuksia :-)

    Luin ensin otsikossa o-kirjaimen u-kirjaimena ja ihmettelin hetken... ;-)

    VastaaPoista
  4. Hello Kirsti,
    That looks delicious...hmm...!! Wonderful.

    Many greetings,
    Marco

    VastaaPoista
  5. Kiva ja helppo ohje, tätä pitää tehdä.:)

    VastaaPoista
  6. Your kitchen must smell so yum all the time. :-)

    VastaaPoista
  7. Upea kakku ja ihan takuulla hyvää ,nami :)

    VastaaPoista
  8. Upea kakku ja ihan takuulla hyvää ,nami :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥